Despre beneficiile hipnozei si a meditatiilor s-au scris multe, dar mai sunt inca multe de descoperit si scris. Tot ceea ce facem, facem pe fuga: dimineata fugim la servici, la amiaza fugim la masa, seara fugim sa luam copiii de la scoala si apoi fugim acasa, si tot asa. Asteptam mereu sa vina weekendul, vacanta, zilele libere ca sa ne facem timp sa ne bucuram de viata. Dar aceste vin si pleaca, si noi tot uitam sa ne bucuram. Incet uitam ce ne face fericiti, ce ne face sa inima sa bata mai cu putere pana cand devine prea tarziu.

Am facut aceasta scurta introducere deoarece intalnesc zilnic oameni asupra carora  toata aceasta fuga a lasat amprente grele asupra sanatatii atat fizice cat si mentale. Si atunci apeleaza la psihoterapie.
In tarile Occidentale se pune tot mai mult accent pe sanatatea mental, deoarece au descoperit ca majoritatea bolilor grave au si o importanta componenta psihologica. Mai mult de atat felul in care reactionam la boli contribuie semnificativ la vindecare. De exemplu, In Anglia medicii prescriu ca si tratament pentru unele tulburari, plimbari zilnice in natura. Si s-a observant ca pacientii se simt tot mai bine chiar daca nu mai urmeaza tratamente medicamentoase.

Aceste inregistrari va ofera o mica pauza de la goana zilnica. Ele va vor conduce intr-o calatorie relaxanta catre cele mai profunde niveluri ale auto-hipnozei. Sunete subtile si muzica din fundal combinate cu  vocea linistitoare va vor ajuta sa va deconectati si sa va bucurati de un sentiment profund de relaxare. In cadrul fiecarei inregistrari vi se ofera o serie de afirmatii post-hipnotice si sugestii directe pentru a va ajuta sa va imbunatati viata si va atingeti obiectivele terapeutice. Efecte sonore speciale din fundal au fost inregistrate in anumite chei si frecvente pentru a ajuta spori efectul de relaxare si va ghida intr-o stare profunda de relaxare mentala si fizica.
Scopul acestor inregistrari este sa ofere suport sedintelor de psihoterapie si nu pot sa le inlocuiasca. Ele pot fi folosite de catre orice persoana, de la 3 la 90 de ani.

Daca problemele dumneavoastra de sanatate mental sunt mai grave (atacuri de panica, anxietate generala, fobii, depresie, etc.) va rog sa luati legatura si cu psihoterapeut pentru a va putea vindeca.